В новий навчальний рік з новим укриттям

У нашій гімназії завершився капітальний ремонт укриття. З цієї нагоди сьогодні відбулась зустріч директора Юрія Михайловича Шарова з батьками учнів закладу.https://youtu.be/03og1tb_LWw?si=UJw-Vp6OUKuiVgyI


Укриття заглибили на 40 сантиметрів, замінено освітлення, проведена каналізація, підлога вимощена тротуарною плиткою. Робочий вхід до укриття розширений, крім нього додалося ще два виходи в приміщення школи .В обох залах стіни і стеля пошпакльовані, поштукатурені, погрунтовані та пофарбовані.
Батьки побачили, що роботи в укритті ведуться досить активно. Вони залишилися задоволені зустріччю і станом робіт та дякували за зустріч, підкреслюючи її важливість.


Хочеться ще відзначити активну допомогу батьків учнів різних класів , які телефонували і пропонували допомогу. Дякуючи спільним зусиллям батьків та працівників гімназії, за кілька днів було виконане масштабне прибирання на території закладу, в якому взяли участь близько трьохсот осіб. Висловлюємо подяку будівельникам, які зробили усе можливе, щоб гімназія зустріла 1 вересня з новим укриттям, батькам, які виявляють зацікавленість і бажання допомогти та усім працівникам гімназії.

З великою гордістю можемо сказати: станом на 2 вересня ми маємо готове укриття із загальною площею в 650 м2, нові вікна та комфортні кабінети, тому цей навчальний рік буде максимально продуктивним, а головне безпечним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *